Ideologien bag Baguette har altid været det autentiske, det visuelt åbne, det friskbagte, det økologiske og det smørbagte – Altså for os det gode liv!
Mange tænker nok at 40m2 bageri, cafe og salgslokale lyder af meget lidt plads, men hos os har maskinerne ikke fået lov at tage over – alt foregår stadig pr håndkraft
Historik:
1989: Baguette grundlægges i sin nuværende form i Pogestræde bag Magasin i Odense af Anettes forældre
1999: Sønnen Henrik åbner en baguette i Århus
2005: Anettes forældre går på pension – søsteren Jette og husbond overtager bageriet
2007: Anette og Benjamin åbner baguette i Svendborg
2009: Henrik lukker baguette Århus for at vedligeholde sin uddannelse som ingenør
2010: Baguette Odense lukker grundet sygdom
Baguette er og vil altid være en nicheproduktion, hvor smag og kvalitet er i fokus – her bages med omtanke!
Vores placering er ikke med henblik på parkering lige foran døren, nej – men vi er helt bestemt en gåtur værd.
Bare duften i et helt åbent bageri er ubeskrivelig……..
Vi glæder os til at se jer!